Books Outlet

Vindecarea emotionala / 22 de exercitii pentru recuperarea energiei si a fortei interioare (Editura: Philobia, Autor: Natacha Calestreme ISBN 978-606-9707-55-5)

Vindecarea emotionala / 22 de exercitii pentru recuperarea energiei si a fortei interioare (Editura: Philobia, Autor: Natacha Calestreme ISBN 978-606-9707-55-5)
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-55-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 240
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Şi dacă problemele noastre de sănătate nu ar fi altceva decât expresia unor emoţii dureroase? Şi dacă încercările prin care trecem s-ar datora fricilor, blocajelor, culpabilităţilor proprii? Şi dacă rănile de care suferim şi-ar avea rădăcinile în trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat sau poate în moşteniri inconştiente?
Ei bine, ciclul infernal se poate opri. Cum este o iluzie să ne gândim că lucrurile se vor rezolva de la sine şi că totul va fi bine fără o implicare activă din partea noastră, autoarea ne propune 22 de exerciţii simple, uşor de pus în practică, cu ajutorul cărora ne vom putea reactiva potenţialul şi regăsi pe deplin energia şi forţa interioară.
Natacha Calestrémé este jurnalistă, regizoare şi scriitoare. După ce a trecut printr-un lung şir de grele încercări, a străbătut lumea în căutarea celor mai vestiţi vindecători, de la care a învăţat o serie de tehnici şi care i-au schimbat, literalmente, viaţa. Declinând aceste tehnici sub formă de exerciţii numerotate şi însoţindu-le de mărturii şi exemple, autoarea împarte cu noi tot ceea ce i-a permis să se transforme şi să-şi schimbe radical viaţa.

O carte de practicat, cu rezultate imediate, aşa cum atestă succesul incredibil pe care îl are în Franţa, chiar din momentul apariţiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0537 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.