Books Outlet

Ultimele zile ale orasului Pompei (Editura: Bookstory, Autor: Edward Bulwer-Lytton ISBN 978-606-95621-2-3)

Ultimele zile ale orasului Pompei (Editura: Bookstory, Autor: Edward Bulwer-Lytton ISBN 978-606-95621-2-3)
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95621-2-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 318
Format: 13X20

DESCRIERE

Romanul istoric, scris în plină epocă victoriană, folosește orașul antic Pompei drept cadru scenic pentru prezentarea unor intrigi amoroase complicate, împletite într-o poveste inspirată de un tablou cu același nume ca și al romanului său, al pictorului rus Karl Briullov, pe care scriitorul Edward Bulwer-Lytton l-a văzut în călătoria sa la Milano.

Erupția Vezuviului și distrugerea orașului sunt folosite drept pretexte narative pentru sublinierea pedepsirii răului pentru starea de decădere morală la care se ajunsese. Povestea are final fericit doar pentru doi dintre protagoniști, singurii creștinați, rămași neîntinați de societatea în care trăiau și care și-au păstrat dragostea unuia pentru celălalt.

Mesajul, oricât de desuet ar părea, este unul mereu actual, menit să pună pe gânduri...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.