Books Outlet

Trezirea spirituala / Cum sa practici mindfulnessul in fiecare zi (Editura: For You, Autor: Jon Kabat-Zinn ISBN 978-606-639-579-3)

PRP: 38,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-579-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 206
Format: 13X20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Crezi că nu ai timp pentru mindfulness?

Mai gândește-te!

Jon Kabat-Zinn a predat timp de patru decenii, în diverse medii, beneficiile tangibile ale meditației. În prezent, milioane de oameni practică zilnic o formă sau alta de meditație mindfulness.

Dar cum trebuie să meditezi de fapt? Cum arată o practică formală de meditație? Și cum putem depăși unele dintre obstacolele frecvente din calea includerii meditației în viața de zi cu zi în această epocă de distrageri perpetue?

Cartea „Trezirea spirituală”, parte a unei serii de patru cărți, răspunde direct la aceste întrebări urgente și oportune. Dr. Kabat-Zinn prezintă dovezile științifice care certifică beneficiile tangibile ale practicării meditației mindfulness și arată cum poate fi inclusă în viața noastră agitată.

„O carte profundă și provocatoare! Relevanța acestei lucrări este de necontestat, deoarece ne lasă inspirați și optimiști că adevărata vindecare este cu adevărat posibilă.“

Sharon Salzberg

FRAGMENT

„Nu învățăm prea multe (poate chiar nimic) despre non‑acțiune la școală, dar majoritatea am trăit momente de non‑acțiune radicală în copilărie. De fapt, o mulțime de astfel de momente! Uneori, vine ca o minune. Uneori, arată ca o joacă. Alteori, apare ca o preocupare pentru altcineva, un moment de bunătate.

Altfel spus, mindfulnessul se referă la a fi și la faptul că viața se desfășoară aici și acum, așa cum este, și e îmbrățișată în conștiență. Prin urmare, nu necesită practic niciun efort, deoarece se întâmplă deja. Tot ce trebuie să faci este să înveți să locuiești în experiența ta directă a acestui moment, oricare ar fi el, fără să te gândești neapărat că este în mod special «al tău».“ 

DESPRE AUTOR

Dr. Jon Kabat-Zinn este profesor emerit de medicină la University of Massachusetts, cercetător, autor și profesor de meditație, faimos la nivel internațional pentru munca sa de integrare a mindfulnessului în curentul principal al medicinei și societății.

Este autorul a numeroase cărți, printre care „Mindfulness pentru vindecare”, „Meditația nu este ce crezi” și „Mindfulness pentru toți”, apărute în limba română tot la Editura For You.

VE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0459 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.