Books Outlet

Speranta in tratarea cancerului o abordare integrativa (Editura: Didactica Publishing House, Autor: Antonio Jimenez ISBN 978-606-049-619-0)

Speranta in tratarea cancerului o abordare integrativa (Editura: Didactica Publishing House, Autor: Antonio Jimenez ISBN 978-606-049-619-0)
PRP: 98,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 88,20 lei
Diferență: 9,80 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-048-619-0
Anul publicării: 2023
Pagini: 462
Format: 15X22

DESCRIERE

Descriere

Cum ar fi dacă, practic, tot ceea ce știi despre cancer este greșit? Și cum ar fi dacă, în călătoria ta spre o stare bună de sănătate, nu ar fi neapărat nevoie de bisturiu? Nici de substanțe toxice? Descoperă cele 7 principii-cheie ale terapiei împotriva cancerului care ți-ar putea schimba – sau chiar salva – viața.

Principiile non-invazive, care confirmă viața, ale doctorului Jimenez includ:

• Terapii țintite, non-toxice împotriva cancerului

• Tratamente de întărire a sistemului imunitar

• Nutriție naturală prin Garden Food Plan®

• Strategii de eliminare a toxinelor care cauzează cancer

• Terapii cu oxigen care ucid cancerul

• Tratamente pentru refacerea microbiomului

• Instrumente pentru vindecarea emoțională și spirituală

Cartea doctorului Jimenez este comentată de o serie de personalități cu experiențe în domeniu și care expun opinii foarte interesante și utile:

„Este medicină naturală pură, bazată pe dovezi de cea mai bună calitate, echilibrată cu credință, speranță, dragoste și generozitate. Această carte este o lectură obligatorie pentru oricine se află într-o călătorie de vindecare a cancerului.” Dr. Veronique ERONIQUE Desaulniers, chiropractician

„Cartea doctorului Jimenez oferă o ghidare clară și practică pentru oricine dorește o viață în deplină sănătate. Este o moștenire care va transforma modul în care este tratat cancerul.” Dr. Liana Claudia Barnoș, fondator și medic coordonator Lilium Life Institute

Despre autor:

DR. ANTONIO JIMENEZ, doctor în științe medicale și medic naturopat, este fondatorul și directorul medical al Centrelor de tratament Hope4Cancer din Mexic (Tijuana și Cancun). După finalizarea studiilor universitare în SUA, și-a luat doctoratul la Universitatea Autonomă din Guadalajara, Facultatea de Medicină din Mexic. De peste 25 de ani, dr. Jimenez și-a dedicat viața studiului, cercetării clinice și implementării unor terapii integrative, non-toxice, care vizează nu numai cancerul, ci și terenul biologic care încurajează dezvoltarea acestuia. Cele 7 principii-cheie ale terapiei cancerului utilizate de doctorul Jimenez formează baza protocoalelor sale atotcuprinzătoare și integratoare. Cunoscut în special ca „Dr. Tony”, este un vorbitor onorat la nivel mondial, care a călătorit în peste 70 de țări, învățând, instruind și cercetând noi metode pentru tratarea cancerului. El și soția sa, Marcy, cei șase copii și cei șapte nepoți ai lor trăiesc în sudul Californiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.