Books Outlet

Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a 2 a, partea a 2 a L2L2 (Editura: Carminis, Autor: Carmen Iordachescu, Rodica Dinescu, Daniela Stoica ISBN 978-973-123-448-9)

PRP: 18,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,30 lei
Diferență: 2,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-448-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 72
Format: 20X26
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Realizată conform programei în vigoare, Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a. Partea a 2-a aplică viziunea interdisciplinară integrată, cu accent pe comunicare. Lucrarea urmăreşte succesiunea temelor din noul manual de Comunicare în limba română. Clasa a II-a și este împărțită în două volume, pentru a ușura ghiozdanul școlarului.
Înţelegerea textelor literare şi aprofundarea noţiunilor învăţate se realizează prin modalităţi atractive şi antrenante: dramatizarea unor fragmente narative, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodată Clubul de lectură propune frumoase texte, de multe ori dintre cele solicitate în manual, pentru ca elevii să descopere plăcerea şi utilitatea lecturii.
Varietatea exerciţiilor şi a rubricilor incluse – pe teme familiare copiilor – îi ajută pe elevi în dobândirea competenţelor de comunicare, de receptare corectă a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisă a cuvintelor şi exprimarea adecvată în situaţii concrete de comunicare, precum şi în redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.