Books Outlet

Religie cultul Ortodox Manual pentru clasa a 5 a (Editura: Corint, Autor(i): Cristina Benga, Aurora Ciachir, Niculina Filat ISBN 9786306526048)

PRP: 29,90 lei (-14,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,42 lei
Diferență: 4,48 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306526048
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 96
Format: 20X26

DESCRIERE

Cinci motive pentru a alege manualul:
1. Manualul respectă programa în vigoare și, în același timp, îl ajută pe profesor să o aplice în mod diferențiat, în funcție de nivelul de pregătire și de competențele dobândite de fiecare elev în parte în ciclul primar.
2. Este conceput într-o manieră inovatoare, oferind un mod de învăţare bazat pe înţelegere şi explicare, nu pe memorare şi reproducere.
3. Pune accent pe elev, pe dezvoltarea gândirii, autocunoaştere şi pe aplicarea cunoştinţelor dobândite în viaţa de zi cu zi.
4. Varianta tipărită se remarcă prin excelenta calitate grafică, iar cea digitală o susține într-o manieră activă și atractivă pentru elev.
5. Rubricile Nestemate din Sfânta Scriptură, Merinde pentru suflet, Credință și tradiție, adecvate la competențele cerute de programă, îl ajută pe elev să privească religia ca pe o poveste,  menținându-l implicat activ în procesul învăţării.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.