Books Outlet

Razboinicii lumii de dincolo (Editura: Pavcon, Autor: Dan Apostol ISBN 978-606-9625-59-0)

Razboinicii lumii de dincolo (Editura: Pavcon, Autor: Dan Apostol ISBN 978-606-9625-59-0)
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-9625-59-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 158
Format: 13X20

DESCRIERE

Colecţia: Colecția Science-Fiction, #104

Războiul creează, din păcate, condiţii ideale pentru ca grupuri de oameni, precum şi tehnică de luptă (tunuri, blindate, avioane, nave) să dispară fără urmă, înghiţite de vâltoarea evenimentelor. Dar există consemnate, în analele militare, unele cazuri atât de stranii încât, de-a lungul timpului, au rezistat oricăror încercări de a le atribui unor cauze logice. Printre ele se numără dispariţii de trupe numeroase, care plecaseră la atac şi nu au mai fost găsite niciodată, cazuri relatate în cronicile, presa ori în arhivele vremii...
Ce se întâmplă cu toate acele avioane, hidroavioane, elicoptere, nave maritime, submarine, formaţiuni militare, grupuri sau soldaţi parcă topiţi în neant? Să fi ajuns într-un alt univers, căzând accidental într-unul din „punctele de trecere“, faimoasele „worm-holes“ despre care vorbesc Vallée, Sagan sau Poher şi care au fost teoretizate ştiinţific sub numele de „Punţile Einstein-Rosen“?
Află despre straniile întâmplări și despre ipotezele care caută să le explice, citind această carte-document uluitoare!
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.