Books Outlet

O poveste de la Sfantul Munte (Editura: Bookstory, Autor: Regina Maria a Romaniei ISBN 978-606-95620-2-4)

PRP: 30,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95620-2-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 77
Format: 13X20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

Regina Maria a trăit într-o epocă și un spațiu cultural în care literatura era în plină înflorire și în care fantezia ei nativă bogată a prins aripi de nestăvilit încă de la început.

Dar ceea ce a inspirat-o mai mult în creațiile sale literare a fost venirea sa în România și întâlnirea cu o altă lume, ancorată într-o spiritualitate plină de smerenie, evlavie și credință. E fascinant să citești poveștile sale încărcate de prezența divinității, strălucind prin simplitate, sensibilitate și gingășie. E ca și cum inima ei s-a străduit să bată în ritm și sunet de clopot și toacă, adunând în ea toată frumusețea inefabilă a ortodoxiei.

O poveste de la Sfântul Munte,  în traducerea magistrală a lui Nicolae Iorga, ne vorbește cu simplitate și duioșie despre dorul după Dumnezeu și sfințenie, despre puterea rugăciunii și a credinței, ce poate muta munții din loc. Este o poveste veche, răsăriteană, așa cum autoarea ne dezvăluie în final, despre coborârea Maicii Domnului din Ceruri pe Muntele Athos, printre călugări, ca răspuns la ruga lor intensă, pentru a pune în rânduială lucrurile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0392 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.