Books Outlet

Momente memorabile din Istoria Romaniei (Editura: Bookstory, Autor: Dimitrie Onciul ISBN 978-606-95620-8-6)

Momente memorabile din Istoria Romaniei (Editura: Bookstory, Autor: Dimitrie Onciul ISBN 978-606-95620-8-6)
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95620-8-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 187
Format: 13X20
Categoria: Document

DESCRIERE

Dimitrie Onciul a fost profesor de istorie a românilor la Universitatea din București și decan al Facultății de Litere și Filosofie, dar și director al Arhivelor Statului din București și membru titular al Academiei Române. 

S-a specializat în cercetarea istoriei Evului Mediu românesc, publicând studii fundamentale despre originea și etnogeneza poporului român. Onciul insistă asupra studiului aprofundat al documentelor și identificarea adevărului istoric. 

Cartea cuprinde cele mai importante momente ale istoriei neamului și pe cei mai însemnați conducători ai săi, de la neînfricatul rege dac Burebista până la regele Carol I, realizând o sinteză istorică exemplară.

Autorul îl însoțește pe cititor în această lungă și fascinantă incursiune în timp cu atenția, priceperea și siguranța unui ghid încercat în călătorii în trecut.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0397 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.