Books Outlet

Matematica si explorarea mediului clasa 1 manual (Editura: Booklet, Autori: Mirela Ilie, Emilia Micloi ISBN 978-606-590-993-9)

Matematica si explorarea mediului clasa 1 manual (Editura: Booklet, Autori: Mirela Ilie, Emilia Micloi ISBN 978-606-590-993-9)
PRP: 30,00 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,50 lei
Diferență: 1,50 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-993-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 136
Format: 20X26

DESCRIERE

Manualul este organizat în 11 unități. Prima unitate își propune să-i introducă pe elevi în studiul propus de disciplină, următoarele 9 unități abordează, într-o succesiune logică și bazată pe creșterea complexității aspectelor prezentate, introducerea de noțiuni noi, iar a 11-a unitate se constituie într-o recapitulare finală. Fiecare unitate de învățare este structurată asemănător, menținând coerența în abordarea conținutului științific. Astfel, mai întâi este prezentat conținutul specific domeniului științe ale naturii, cu imagini sugestive și cu exerciții antrenante. Rubrica „Știai că…” sporește curiozitatea copiilor, iar temele de la „Portofoliu” îi provoacă la investigare și le stimulează creativitatea. Elementele de explorare a mediului se regăsesc în exercițiile și problemele propuse în cadrul lecțiilor de matematică, în sarcinile de lucru ale rubricilor „Investighează”, „Exersează” sau „Lucrează în echipă”. Totodată, elevilor le sunt propuse spre realizare diverse experimente care fac apel la învățarea prin descoperire și la experiența copiilor acumulată în diferite contexte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0356 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.