Books Outlet

Mantra Yoga si sunetul promordial (Editura: Paralela 45, Autor: Dravid Frawley ISBN 978-973-47-35-858-8)

Mantra Yoga si sunetul promordial (Editura: Paralela 45, Autor: Dravid Frawley ISBN 978-973-47-35-858-8)
PRP: 45,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,25 lei
Diferență: 6,75 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3858-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 300
Format: 14X20

DESCRIERE

Practica mantrei (a sunetului și invocației sacre), legată de toate celelalte ramuri ale tradiției yoghine și tantrice, străbate întregul spațiu al spiritualității hinduse pe o perioadă de peste trei milenii. Ancorată profund în această tradiție meditativă, lucrarea de față analizează subiectul în mod exhaustiv – atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic –, constituind un manual indispensabil pentru orice căutător spiritual.

Dr. David Frawley (Pandit Vamadeva Shastri) este autorul a peste 30 de cărți despre spiritualitatea hindusă, traduse în 15 limbi. După aproximativ 30 de ani de activitate, el este unul dintre cei mai respectați profesori ai înțelepciunii vedice antice (vedācārya) din ultimele decenii – atât în Est, cât și în Vest – și este, de asemenea, considerat un profesor (ācārya) de Yoga, Āyurveda și astrologie vedică.

* * *

„Mantra a constituit cel mai surprinzător și fascinant aspect al stu-diilor mele despre Yoga, cel căruia i-am dedicat cel mai mult timp. Este, probabil, unicul aspect care surprinde concomitent atât teoria, cât și practica. Este cheia întregii tradiții Yoga și a continuei sale adaptări.”

Dr. David Frawley

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Esoterism, Parapsihologie, Simbolistica, Zodiac

Created in 0.0416 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.