Books Outlet

Literatura, limba si comunicare clasa a 9 a (Editura: Paralela 45, Autori: Mona Cotofan, MIhaela Dobos ISBN 978-973-47-3819-9)

PRP: 35,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3819-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 175
Format: 20x25

DESCRIERE

Lucrarea de față a fost gândită ca un intrument de lucru ce întrunește exigențele unui manual școlar cu libertățile oferite profesorului de programa școlară pentru clasa a IX-a.

Proiectată sub forma a șase unități, cu o structură stabilă, ROMÂNA CA LA CARTE propune o abordare didactică adecvată, având în vedere atât competențele, cât și nevoile de învățare ale elevilor. Prin temele literare tratate (Joc și joacă, AdolescențaIubireaFamiliaPersonalitățimodeleexempleLumi fantastice) se urmărește descoperirea treptată a conținuturilor, dialogul cultural și transferul permanent al ideilor dinspre literatură spre viață.

Selecția autorilor a avut la bază criteriul estetic și potențialul formativ al acestora, reflectate într-un exercițiu de sinteză și o punere în echilibru a literaturii de patrimoniu, reprezentată de valorile clasice, decupate inclusiv din canonul universal, cu literatura contemporană, mult mai ancorată într-un regim al cotidianului.

Nu în ultimul rând, dincolo de dimensiunea culturală, auxiliarul oferă cadrelor didactice posibilitatea unor evaluări standardizate, care să permită o raportare cât mai obiectivă la nivelurile de achiziții ale elevilor și, implicit, configurarea unor parcursuri individualizate de învățare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- limba si literatura romana cls. 1-12

Created in 0.0420 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.