Books Outlet

Limba Franceza L2 Manual pentru clasa a 5 a (Editura: Corint, Autori: Doina Groza, Gabriela Zota ISBN 9786306526017)

PRP: 34,90 lei (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,67 lei
Diferență: 5,23 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306526017
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 120
Format: 20x28
Categoria: Franceza 1- 12

DESCRIERE

Cinci motive pentru a alege manualul:
1. Este un manual prietenos, dinamic, adaptat vârstei, preocupărilor şi universului referenţial al elevilor de clasa a V-a, astfel încât primul contact cu limba franceză să fie agreabil şi incitant. Elevii sunt conduşi de un personaj de vârsta lor (Théo, 10-11 ani), plasat în diverse contexte situaţionale.
2. Strategia adoptată favorizează dozarea armonioasă a metodelor de tip intuitiv cu cele expozitive, ghidate de profesor. Lucrul individual şi exerciţiile de asimilare și fixare a cunoştinţelor alternează cu secvenţele de interactivitate, de lucru în grup, însoţite de elemente de ludic şi umor.
3. Unităţile sunt clar structurate într-o succesiune echilibrată de pagini duble, cu o alcătuire similară, ferită însă de monotonie prin elementele de diversitate progresivă introduse gradat. Aceasta permite, încă de la primele lecţii, exersarea mecanismelor de învăţare ce facilitează parcurgerea întregii materii.
4. După 3-4 unităţi de învăţare, manualul prevede un bilanţ ce reia punctual materia parcursă, cu scopul fixării celor mai importante elemente de lexic şi gramatică. Evaluarea finală are în vedere conţinuturile fundamentale de învăţare prevăzute de programă şi respectă principiile evaluării de tip DELF.
5. Manualul digital conţine elemente animate, inter­active sau statice care accentuează, completează sau fixează conţinuturile de învăţare, oferind pro­fesorilor un instrument pedagogic suplimentar, iar elevilor o modalitate interactivă, amuzantă şi stimu­lativă de învăţare şi de autoevaluare. Activităţile de lectură sunt acompaniate de înregistrare audio.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0402 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.