Books Outlet

Legamantul (Editura: Pavcon, Autor: V. Gamardo ISBN 978-606-9625-24-8)

Legamantul (Editura: Pavcon, Autor: V. Gamardo ISBN 978-606-9625-24-8)
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-9625-24-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 286
Format: 13X20
Categoria: aventuri

DESCRIERE

Colecţia: ”Romanul Istoric Românesc”

O trepidantă poveste a luptelor pe care dacii le-au purtat împotriva invadatorilor romani, o frescă a acelor vremuri decupată parcă din realitatea trecutului acestor meleaguri.
Cu personaje vii, bine documentate, utilizând adesea cuvinte dacice reale pentru a descrie obiectele sau situațiile prezentate, romanul are un limbaj curat, cu un conținut educativ, moral, sănătos, asezonat adesea cu un dram de umor.
Cadrul de epocă se bazează pe o cercetare asiduă, de la situații și personaje istorice, onomastică etc., până la momentul optim de recoltare al plantelor medicinale și la formulele prin care romanii se blestemau între ei, sau la vinurile faimoase ale acelor timpuri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.