Books Outlet

Lady Hamilton

Lady Hamilton
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-736-141-7
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 502
Format: 13x20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Cunoscuta autoare SUSAN SONTAG (1933-2004) a fost recompensată de-a lungul vieţii cu prestigioase premii literare, cărţile sale fiind publicate în tiraje impresionante, în numeroase ţări.

Acest roman, care s-a bucurat de un imens succes, este construit în jurul unui triunghi amoros: Sir William Hamilton, ambasadorul Imperiului Britanic în Regatul celor Două Sicilii, soţia sa Emma, cu 36 de ani mai tânără decât el, şi amantul ei, celebrul amiral Nelson. Idila celor doi este considerată drept una dintre cele mai pasionante cunoscute în istorie, splendoarea iubirii făcând obiectul mai multor ecranizări, romane, dramatizări etc.

Întâmplările se derulează pe fundalul vieţii mondene de la curtea regală, populată cu mari personalităţi ale epocii: Napoleon Bonaparte, regi, regine, mari scriitori, printre care Goethe, pictori şi artişti.

Trecerea timpului va lăsa urme adânci asupra fiecăruia dintre amanţi, dar dragostea este oarbă şi ei nu vor înceta nici un moment să-şi contemple reciproc perfecţiunea.

O poveste de dragoste plină de sensibilitate şi rafinament, o carte rar întâlnită, cu adevărat magnifică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0901 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.