Books Outlet

Iuliu Maniu si marea unire, un vis devenit realitate (Editura: Bookstory, Autor: Sever Stoica ISBN 978-606-95620-7-9)

Iuliu Maniu si marea unire, un vis devenit realitate (Editura: Bookstory, Autor: Sever Stoica ISBN 978-606-95620-7-9)
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95620-7-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 171
Format: 13X20
Categoria: Document

DESCRIERE

O carte despre un moment crucial al istoriei țării noastre și despre unul dintre protagoniștii săi principali e un prilej extraordinar de a ne regăsi identitatea națională, de a ne-o cultiva și exprima cu mândrie, tocmai acum, în aceste vremuri tulburi, în care ea pare să nu mai conteze, să nu mai însemne nimic.

Iuliu Maniu, supranumit și „sfinxul de la Bădăcin“ pentru inflexibilitatea sa când era vorba de compromisuri, a fost unul dintre cei mai mari politicieni pe care i-a avut România modernă și cea mai mare realizare a sa a fost dedicarea sa totală împlinirii unui vis de secole al poporului nostru, acela al unei țări a tuturor românilor, independentă, suverană, stăpână pe destinul său.

Un lucru reiese cert din această lucrare: România Mare nu putea fi înfăptuită decât de oameni mari, de un patriotism exemplar. 

Ceea ce ar trebui să ne servească drept model dacă vrem să mai avem un viitor ca țară și neam.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.