Iubeste-ti boala! Secretele subconstientului ( Editura: HELEN, Autor: Valeri Sinelnikov ISBN 978-606-94143-0-9 )

Iubeste-ti boala! Secretele subconstientului ( Editura: HELEN, Autor: Valeri Sinelnikov ISBN 978-606-94143-0-9 )
ISBN: 978-606-94143-0-9
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 421
Format: 15X20
Categoria: Simbolistica
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nu exista boli incurabile, doar pacienti incurabili. Cred ca aceasta fraza oglindeste in cel mai reusit mod esenta cartii scrise de Valeri Sinelkinov, specialist in homepatie si psihoterapie.
Autorul propune o noua abordare a bolii, diferita de cea pe care se axeaza tratamentul traditional, limitata la stabilirea diagnosticului si la vindecarea simptomelor.
Autorul incearca sa descopere, in biografia si in evenimentele din trecutul pacientului, cauza primordiala a dereglarilor si a starii lui de neliniste, care, mai devreme sau mai tarziu, vor duce la aparitia bolii. La baza teoriei vizionare a vindecatorului ucrainean sta o pregatire eterogena, multidisciplinara, care abordeaza domenii precum: filozofia, medicina, psihiatria si religia.
Scrisa intr-un limbaj clar si accesibil si sustinuta de numeroase cazuri clinice comentate, cartea lui Valeri Sinelnikov se remarca prin simplitatea si eficienta metodelor psihologice prezentate, care au ajutat deja mii de oameni sa-si redobandeasca sanatatea, sa-si imbunatateasca situatia materiala, sa cunoasca bucuria vietii.
Din cartea Iubeste-ti boala! veti afla cum sa va folositi puterile subconstientului ca sa va iertati si sa va vindecati de sentimentul de vina, ca sa invingeti depresia, sa scapati de gelozie, invidie, neiubire, de sine s. a. - intr-un cuvant ca sa va vindecati de boli si sa deveniti fericiti.
Iar daca toate acestea nu erau de ajuns, care are putere vindecatoare: ii veti simti influenta pozitiva inca din momentul in care o veti lua in mana.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3022 sec