Books Outlet

Informatica si TIC. Manual pentru clasa a V-a ( Editura: Sigma, Autori: Carmen Diana Cosman, Melina Emilia Coriteac, ISBN 9786067274998 )

PRP: 31,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,35 lei
Diferență: 4,65 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067274998
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 88
Format: 20.5x26.5 cm

DESCRIERE

 Într-o societate în plină dezvoltare în care tehnologia se întâlnește pretutindeni, este lesne de înțeles că noțiunile din acest domeniu joacă un rol fundamental în pregătirea fiecărui elev. Astfel lucrarea de față s-a născut din dorința de a oferi un real suport în asimilarea de cunoștințe la disciplina Informatică și TIC și formarea de abilități practice în utilizarea echipamentelor IT.

Autorii manualului au reușit să îmbine într-un mod ingenios noțiuni teoretice cu aplicații de bază, gama de teme prezentate este largă și diversă, iar rafinarea conținuturilor s-a realizat astfel încât acestea să fie atractive pentru elevi. Metodele didactice de predare-învățare sunt activ-participative, manualul fiind elaborat ca un ghid de o înaltă calitate cu o informație accesibilă elevilor și tuturor celor interesați să îl consulte.

Comandați manualul de Informatică și TIC și veți deschide astfel o fereastră spre o sferă nemăsurată de cunoștințe și subiecte de actualitate, toate acestea prezentate atractiv, special concepute pentru a atrage elevii!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0341 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.