Books Outlet

Informatica si TIC manual pentru clasa a 5 a (Editura: Corint, Autori: Adrian Nita, Carmen Popescu, Diana Nicoleta Chirila, Maria Nita ISBN 9786306526055)

PRP: 30,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306526055
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 96
Format: 20X26

DESCRIERE

Cinci motive pentru a alege manualul:
1. Manualul are o formă atractivă, special gândită pentru a captiva elevii, fiind presărat cu o mulțime de curiozități care le vor deschide noi drumuri de studiu în tematica Informaticii și a Tehnologiei Informației, dar şi în alte domenii.
2. Conținuturile și activitățile propuse asigură dobândirea tuturor competențelor impuse de programa școlară, într-o manieră activă și amuzantă, apropiată de interesele elevilor.
3. Un manual foarte bine documentat, cu o informaţie accesibilă tuturor celor interesaţi; un instrument de lucru ce poate fi folosit şi de cadrele didactice care predau alte discipline, datorită aplicaţiilor cu caracter interdisciplinar.
4. Conținuturile teoretice sunt însoțite de o varietate de exerciții și propuneri de proiecte. Acestea le oferă profesorilor posibilitatea de a aplica programa în mod diferențiat, în funcție de nivelul de pregătire și de competențele dobândite de fiecare elev în parte.
5. Activitățile de evaluare sunt diverse, fiecare capitol asigurând prin partea aplicativă o evaluare, mai ales formativă, a competențelor dobândite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.