Books Outlet

Influenta subtila/ Secretele care genereaza puterea de influentare a persoanelor introvertite (Editura: BusinessTech International ISBN978-606-8709-08-6)

Influenta subtila/ Secretele care genereaza puterea de influentare a persoanelor introvertite (Editura: BusinessTech International ISBN978-606-8709-08-6)
PRP: 49,90 lei (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,42 lei
Diferență: 7,48 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8709-08-6
Anul publicării: 2018
Pagini: 215
Format: 13X20

DESCRIERE

 

CUM SĂ AI IMPACT FĂRĂ SĂ FACI MULT ZGOMOT

"Nu subestima hotărarea unui om liniștit.”

- Iain Duncan Smith, politician britanic
 
Introvertiții, care iși iau energia din propriile trăiri interioare, se pot simți adesea confuzi și subapreciați intr-o lume centrată pe caracteristicile extravertiților și care ii răsplătește pe cei care "ies in lumina reflectoarelor”.

Multe cărți despre exercitarea influenței ratează jumătatea introvertită a populației deoarece recomandă exclusiv o abordare cat mai extrovertită, ceea ce implică să iți atragi susținerea oamenilor fiind cat mai vocal și copleșindu-i pe ceilalți cu cat mai multe argumente, astfel incat să-i convingi rapid și agresiv să facă ceea ce vrei tu. Dar a-ți exercita influența nu inseamnă să obligi oamenii să vadă lucrurile in felul in care le vezi tu, ci inseamnă să inveți de la alții și să negociezi o soluție acceptabilă pentru toate părțile implicate. Această abordare se potrivește bine temperamentului introvertit. Ea implică răbdare, planificare și perseverență.

Aceasta este prima carte despre influențarea celorlalți concepută special pentru introvertiți, cei care iși exercită influența intr-un mod atat de subtil incat puțini par să observe.

Jenifer Kahnweiler demonstrează punct cu punct și pagină cu pagină cum pot introvertiții să fie cei mai eficienți influențatori punandu-și in valoare punctele forte naturale in loc să iși risipească resursele fizice și psihice incercand să copieze ceea ce fac extravertiții.

Ea identifică șase puncte forte pentru exercitarea Influenței Subtile și pune la dispoziție un chestionar - Indicele de Influență Subtilă (iis) - care măsoară cat de eficient sunt folosite cele șase puncte forte. Apoi, prin chestionare, foi de lucru, exerciții și exemple puternice din lumea reală conduce cititorul spre dobandirea măiestriei in arta influențării subtile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0380 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.