Books Outlet

Hristos in Liban de la Moise la palestinieni(Editura: Sophia, Autor: Constantin Virgil Gheorghiu ISBN 978-973-136-960-0)

PRP: 25,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 lei
Diferență: 2,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-136-960-0
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 204
Format: 13X20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

„Hristos în Liban” este un imn închinat suferinței și sacrificiului, pe care autorul îl așterne pe papirusul memoriei literaturii universale în urma unui sejur de opt luni, petrecut în anul 1979 într-o mănăstire din apropierea Beirutului. Este martor ocular al măcelului la care au fost supuși maroniții din partea musulmanilor, un popor de la început creștin și tot de atunci mai obișnuit cu suferința și cu moartea decât cu viața însăși. Un ostrov creștin într-o mare musulmană, care rezistă la fel ca și cedrii cei veșnici în ora târzie a istoriei, de unde nimeni nu se mai poate salva decât în cer. Au umplut cerul cu sfinți. Au murit cu crucea în mână, pentru că de la început cu cămașa morții s-au îmbrăcat „și nimic nu îi mai sperie, atrage sau ațâța. Nu mai pot fi amorsați”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.