Books Outlet

Gramatica Limbii Romane pentru examene vol II. 3412 grile tematice explicate si comentate. (Editia 2018 revizuita si adaugita) ( Editura: ***, Autor: Alexandru Petricica, ISBN 9789730263992 )

Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-0-26399-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: revazuta si adaugita
Pagini: 522
Format: 16,5x24 cm

DESCRIERE

Include opt teste grila si subiectele date in anii 2011, 2012 si 2013 la:

- Academia de Politie,, Alexandru Ioan Cuza"
- Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept
- Universitatea din Craiova - Facultatea de Drept
- Universitatea din Iasi - Facultatea de drept
- Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar" Campina
- Scoala de Agenti de Politie  „Septimiu Muresan" Cluj-Napoca
- Scoala de Agenti de Jandarmi Dragasani
- Scoala de Agenti de Jandarmi Falticeni
- Scoala de Agenti de Penitenciare Tg. Ocna
- Scoala de Agenti de Frontiera  „Avram Iancu" Oradea


Acest volum cuprinde 3412 teste-grila alcatuite gradat pentru FONETICA SSI VOCABULAR, fiecare parte de vorbire, pentru fiecare parte de propozitie, precum si pentru sintaxa frazei

Dupa fiecare test-grila, in ordine, se gasesc raspunsurile corecte, comentate si explicate cu notiuni teoretice punctuale si exemplifacari suplimentare, in asa fel incat candidatul la examenul de admitere sa gaseasca, sa inteleaga si sa-si corecteze eventualele lacune in pregatirea proprie.

In ultima parte a volumului sunt incluse opt teste complexe si subiectele date la exemenele de admitere din anii 2011 si 2012 si 2013 la: Academia de Politie (Drept, Ordine si Siguranta Publica, Penitenciare), Facultatile de Drept din Bucuresti, Craiova si Iasi, precum si la toate Scolile de Agenti de Politie (Campina, Cluj-Napoca, Oradea, Dragasani, Targu-Ocna si Falticeni) cu raspunsurile corecte, dar si explicate si comentate.

Primul volum ("Notiuni teoretice. Exercitii aplicative. Grile comentate") cuprinde patru capitole: FONETICA, VOCABULAR, MORFOLOGIA si SINTAXA, fiecare capitol continand sublinieri de diferite feluri, pentru a scoate in evidenta notiunile importante, precum si cate 100 sau 150 de grile specifice capitolului respectiv (in total 2828 grile), cu raspunsurile corecte, explicate si comentate. Totodata, primul volum include SUBIECTELE DATE LA EXAMENELE DE ADMITERE IN ANII 2014, 2015, 2016 SI 2017, EXPLICATE SI COMENTATE, precum si NUME DE TARI, LOCALITATI SI LOCUITORI.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0429 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.