Ghidul trainerului

Ghidul trainerului
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 336
Format: 18 x 26
Categoria: Management

DESCRIERE

Ghidul trainerului îmbină modele şi teorii academice în domeniul învăţării adulţilor cu concluzii desprinse din experienţa practică a autorilor. Să lucrezi în domeniul trainingului este o provocare continuă, o aventură a cunoaşterii şi interacţiunii umane, o combinaţie între munca continuă de dezvoltare personală, pasiune şi intuiţie şi mai ales o ocazie de a dărui celorlalţi experienţe transformatoare – în cel mai reuşit caz – şi de a primi în schimb experienţele lor.
Acest ghid se adresează celor care sunt atraşi de această profesie, pe care este recomandabil să o începem după ce avem o experienţă practică suficientă într-un anumit domeniu profesional (conducere, vânzări, IT, resurse umane etc.), celor care au fost aleşi pentru poziţii de traineri interni în cadrul organizaţiei în care lucrează, dar şi trainerilor cu mai multă experienţă care doresc să îşi confrunte propriile experienţe şi descoperiri cu ceea ce noi le propunem. Acest ghid este, de asemenea, un instrument util pentru structurarea programelor de formare a formatorilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0785 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.