Books Outlet

Galben Povestea unei culori captivante (Editura: For You, Autor: Michel Pastoreau ISBN 978-606-639-544-1)

Galben Povestea unei culori captivante (Editura: For You, Autor: Michel Pastoreau ISBN 978-606-639-544-1)
PRP: 42,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 35,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-544-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 270
Format: 20X20
Categoria: Cultura Generala

DESCRIERE

Descoperă-i pe artiștii din avangarda de azi și alătură-te mesajului lor umanist!

Subliniind relevanța artei stradale a lui Banksy și modul în care impactul operelor lui s-a răspândit în întreaga lume, cartea Planeta Banksy prezintă unele dintre cele mai bune lucrări de artă din toate colțurile lumii realizate de Banksy și altele inspirate de el, cu accent pe cele mai inovatoare, profunde și controversate opere ale grafferilor.

Banksy este cel mai cunoscut artist de graffitti din lume, lucrările sale împodobind străzi, pereți și poduri în numeroase țări de pe toate continentele. Modelele lui sunt instantaneu recunoscute și tulburător de precise în comentariile lor sociale și politice, infuzate cu umor subtil și înțelepciune. Mai popular ca niciodată, Banksy are mulți imitatori, discipoli și fani, faima lui, deși necultivată, propulsându-i inevitabil ideile și munca pe arena internațională.

„Prolificul și provocatorul artist stradal Banksy este recunoscut în întreaga lume pentru umorul, creativitatea și mesajele din arta și ideile sale. Este un exemplu de artist «ilegal» care și‑a asumat răspândirea unor idei aparent radicale, pe de o parte, dar, pe de altă parte, evidente și rușinos de adevărate. El provine dintr‑o descendență care combină graffittiul – cu înclinație spre cucerirea pereților publici – cu activismul social și înțelege că în lume există probleme care trebuie înfruntate, discutate și, uneori, ridiculizate.

Imaginile sale vizează guvernele și poliția pentru comportamentul lor infracțional și scandalos, războiul și nebunia lui, sărăcia, cultul celebrității și chiar pe adulți pentru că au uitat, printre altele, de copilăria și visurile lor.”

Planeta Banksy

„Banksy a călătorit pe tot Globul pentru a lăsa mesaje provocatoare în locuri ca Cisiordania (Palestina) și New Orleans (Statele Unite) după uraganul Katrina, deschizând dialoguri și criticând condiția umană. Aceleași călătorii au făcut ca Banksy să devină o personalitate marcantă în comunitatea internațională de artiști stradali. Desenele, cărțile, filmele și «bombardamentul» lui neobosit au creat o celebritate care a inspirat artiști consacrați sau nu din întreaga lume.”

Planeta Banksy

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0346 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.