Books Outlet

Furia Un pretios aliat(Editura: Philobia, Autor: Sylvie Tenenbaum ISBN 978-606-9707-87-6)

Furia Un pretios aliat(Editura: Philobia, Autor: Sylvie Tenenbaum ISBN 978-606-9707-87-6)
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-87-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Una dintre cele mai primitive emoții pe care le simțim, furia continuă să fie și-acum un tabu. Faptul că a continuat să existe pe tot parcursul evoluției rasei umane demonstrează cât de importantă este ea pentru supraviețuire. Departe de a fi vreo slăbiciune sau un păcat, furia este o emoție utilă și necesară, pe care și-o exprimă adulții liberi, maturi afectiv și înzestrați cu inteligență emoțională.

Cu toții am resimțit la un moment dat sau altul furie, sub toate fațetele sale, de la cea mai ușoară iritare și până la mânia de o violență extremă. Cu toate acestea, este una dintre cel mai puțin prețuite emoții, tocmai fiindcă este greșit înțeleasă și nu întotdeauna știm ce să facem cu ea. Pe de altă parte, din momentul în care începem să învățăm cum să o evaluăm și să o exprimăm corect, se transformă într-un ghid foarte folositor în ceea ce privește propria stare de bine.

Pentru a ne păstra libertatea emoțională și autenticitatea, dar și dacă vrem să evoluăm, trebuie să învățăm să conviețuim cu propria furie, să o scoatem la suprafață la modul sănătos și să ne vindecăm. Dacă știm cum și împotriva cui să o îndreptăm, ea se transformă într-un prieten real, care ne ajută să ne păstrăm integritatea, să ne revoltăm atunci când este cazul și să ne regăsim liniștea interioară.

Restrânge

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0362 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.