Books Outlet

Frumusete in dar. Vindecarea sufletului. Dumnezeu este chiar dragostea ta ( Editura: Dharana, Autor: Marius Ghidel, ISBN 9786069029053 )

PRP: 35,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9029-05-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 516
Format: 13x20 cm
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cartea lui Marius Ghidel e ca o poartă secretă prin care poți ieși din minte tocmai datorită repetiției învățăturilor. Cum să-ți abandonezi Egoul, aceasta este întrebarea lui Marius, cum să renunți la el în diferite situații, cum să ieși din conflict și să intri în armonie cu divinul, care este în tine? Cum să-ți amintești că tu ești iubirea, cum să abandonezi iluzia că răul are o existență reală, cum să-ți aduci aminte că răul este o invenție a Egoului și nu este o creație a lui Dumnezeu?

Marius spune că vălul care separă lumea materială de cea spirituală nu-i altceva decât o cortină făcută din gânduri. Iubind cu adevărat, așa cum ne iubește Dumnezeu pe noi, renunțând la a eticheta lucrurile ca fiind bune sau rele, putem trece de cortina de gânduri cu ușurință și putem percepe și experimenta realitatea universului spiritual, așa cum el însuși o experimentează. A evolua spiritual înseamnă a trăi iubirea ca experiență în viața noastră de zi cu zi, a renunța la orice motiv de supărare, mânie, ură, vinovăție, frică etc., pentru că toate vin spre noi ca imagini în oglindă ale propriilor noastre judecăți.” Maria Timuc

„Cartea pe care o ții azi în mână, cititorule, este una care te va învăța să mori puțin pentru lumea iluziilor, generate fără încetare de mintea ocupată în fiecare clipă să te mintă, dar care îți va reaminti cu fiecare cuvânt cum este să trăiești liber de condiționări, ca o ființă veșnică ce te afli efemer pe acest pământ. Fiecare cuvânt citit te va scoate din timp și te va proiecta în secunda aceea cu calități de veșnicie, în care totul se întâmplă concomitent... în care ai destulă vreme pentru a respira și pentru a te bucura, și în care nimic nu mai este prezent, grav și urgent. Avem nevoie de cărți care să biruiască timpul acesta, care ne biciuiește celulele, și Marius s-a lăsat scris de o astfel de carte prin care să ne aducem aminte cât de divini suntem, cât de iubiți suntem, cât de puternici în fragilitatea noastră suntem.”   Vanda Florea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.