Floarea Vietii Un secret stravechi vol 1 ( Editura: Adevar Divin, Autor Drunvalo Melchiezedek ISBN 978-606-8420-72-1 )

Floarea Vietii Un secret stravechi vol 1 ( Editura: Adevar Divin, Autor Drunvalo Melchiezedek ISBN 978-606-8420-72-1 )
-10%
ISBN: 978-606-8420-72-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 228
Format: 21x26
Categoria: Carte diversa
Preț: 53,10 lei
59,00 lei (-10%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă

DESCRIERE

Odata, toate formele de viata din univers cunosteau Floarea Vietii ca model al creatiei - un tipar geometric care ne poarta prin existenta fizica, atat in interior cat si in exterior. Apoi, noi am cazut in intuneric de la un nivel de constiinta foarte inalt si astfel am uitat cine am fost. Secretul s-a pastrat mii de ani in artefacte si sculpturi stravechi, raspandite in intreaga lume. Acest secret se afla codificat in celulele fiecarei forme de viata.
Acum de trezim din acel somn, scuturand toate credintele vechi ale mintii si incepem sa percepem stralucirea acestor zori de lumina , care strapunge ferestrele perceptiei. In acest volum, autorul prezinta prin text si grafice prima parte a atelierului Floarea Vietii, aducand la suprafata misterele a ceea ce am putea fi, de ce omenirea este asa cum este si ce sunt energiile subtile care permit trezirii noastre sa infloreasca si sa ajunga la adevarata sa frumusete.
Geometria sacra este forma prin care fiinta noastra  si aspectele vietii percep ordinea divina in aceasta realitate.
Noi putem urma aceasta ordine pornind de la invizibilul atom  si ajungand pana la infinitele stele, si astfel, cu fiecare pas pe care il facem, descoperim un nou aspect de-al nostru. Informatia din aceasta carte este doar una dintre cai, dar printre linii si desene se afla pietrele pretioase ale intelegerii feminine intuitive. Le puteti vedea stralucind in jurul urmatoarelor ide provocatoare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2022 sec