Books Outlet

Epoci in haos, volumul 1 / Reconstituirea istorie antice de la exodul biblic la faraonul Akhenaton (Editura: Daksha, Autor: Immanuel Velikovski ISBN 978-973-1965-77-2)

PRP: 47,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,30 lei
Diferență: 4,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-77-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 406
Format: 15X20
Categoria: Religie

DESCRIERE

Într-o epocă în care istoria a fost mereu supusă cercetării și analizelor amănunțite, Immanuel Velikovsky se evidențiază printr-o descoperire remarcabilă. 

El a reușit să identifice conexiuni semnificative între evenimentele din istoria regilor lui Israel și cea a faraonilor egipteni având drept reper Papirusul Ipuwer.

În viziunea lui Velikovsky, papirusul nu reprezintă doar o cronică a unor vremuri tumultoase, ci se configurează ca una dintre dovezile elocvente care dezvăluie că lumea antică a fost martora unui cataclism de o magnitudine fără precedent. 

De asemenea, teoria avansată de Velikovsky primește validare din partea distinsului profesor Claude Schaeffer de la Collège de France, conferind astfel cercetărilor sale o autenticitate sporită și substanțială. Această confirmare aduce un aport semnificativ la consolidarea încrederii în perspectiva unică a lui Velikovsky asupra evenimentelor cruciale din trecutul îndepărtat.

Epoci în haos propune un veritabil monument inedit al geniului lui Velikovsky - o perspectivă cronologică nouă și uluitoare, de la Exodul biblic până la domnia faraonului Akhenaton.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0505 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.