Books Outlet

English with Drago Caiet de lucru EN111 (Editura: Booklet, Autori: Valentina Barabas, Laura Stanciu ISBN 978-630-6530-35-9)

English with Drago Caiet de lucru EN111 (Editura: Booklet, Autori: Valentina Barabas, Laura Stanciu ISBN 978-630-6530-35-9)
PRP: 24,90 lei (-4,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,66 lei
Diferență: 1,24 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-6530-35-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 96
Format: 20x28
Categoria: Engleza 1- 12

DESCRIERE

Caietul de lucru ENGLISH WITH DRAGO reprezintă un excelent instrument pentru elevii care își doresc să aprofundeze, într-o manieră antrenantă și jucăușă, cunoștințele dobândite în clasă.
Destinat începătorilor, ENGLISH WITH DRAGO cuprinde zece unități structurate pe diverse teme de comunicare. Copiii vor pătrunde în universul fascinant al limbii engleze și vor fi însoțiți la fiecare pas de dragonașul Drago și de prietenii săi. Purtați pe aripi de magie prin universul cuvintelor, elevii vor învăța să comunice în limba engleză în călătoria lor alături de simpaticele personaje. Alături de noțiuni de vocabular și de modele uzuale de comunicare, copiii vor fi acompaniați de cântecele nostime și de rime care le vor stimula curiozitatea și imaginația. Fiecare unitate se încheie cu o secțiune de jocuri distractive.

Ilustrațiile sugestive și grafica atractivă transformă fiecare sarcină de lucru într-o provocare captivantă. Cu ajutorul caietului de lucru ENGLISH WITH DRAGO copiii își pot perfecționa, în clasă ori acasă, abilitățile de comunicare în limba engleză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0396 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.