Books Outlet

Educatie sociala. Manual pentru clasa a V-a ( Editura: Sigma, Autori: Andreea Ciocâlteu, Robert Florea ISBN 9786067274981 )

PRP: 31,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,35 lei
Diferență: 4,65 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067274981
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 80
Format: 205 x 265 mm
Categoria: Educatie Sociala

DESCRIERE

Editura Sigma are plăcerea de a anunța un manual de Educație Socială conceput asemenea unui instrument ingenios în transmiterea modelelor de comportament, dar și în cunoașterea drepturilor și a responsabilităților fiecărei persoane. Noțiunile abstracte sunt cu mare grijă abordate, fiind prelucrate și oferite elevilor într-o construcție elegantă, accesibilă și atractivă.

Manualul este elaborat de o echipă de profesori cu o bogată experiență didactică, în care atenția este centrată cu empatie pe elev. Diversitatea subiectelor propuse este abordată cu măiestrie prin prisma unui psiholog în terapie educațională, unul dintre autori fiind expert în acest domeniu. Astfel, grija și înțelegerea față de elevi, care transpare din conținutul manualului, generează o învățare eficientă.

Dintre elementele care dau unicitate manualului și îl detașează de alternativele sale, enumerăm:

  • claritatea și organizarea materialului, relevanța conținuturilor,
  • coerența activităților, grafica și imaginile sugestive, atractiveꓼ
  • secvențierea activităților de învățare în logica demersului euristic, toate acestea pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programa școlară într-un mod firesc și susținut.

Comandați manualul de Educație Socială pentru clasa a V-a și oferiți-le elevilor cheia dezvoltării gândirii critice printr-un instrument de valoare accesibil și atractiv!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0372 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.