Books Outlet

Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale ( Editura: Curtea Veche, Autor: Gary Chapman, ISBN 9786065889965 )

Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-588-996-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Iubirea nu poate fi trăită în singurătate – e nevoie de cineva care să iubească și de cineva care să răspundă acestei iubiri!
Dr. Gary Chapman descoperă că limbajele iubirii – cuvintele de încurajare, timpul acordat celor dragi, darurile, ajutorul și afecțiunea fizică – reflectă natura lui Dumnezeu: iubirea umană și iubirea divină comunică în permanență, iar înțelegerea uneia facilitează înțelegerea celeilalte.
Dacă vom afla cum să simțim și să împărtășim iubirea divină, vom descoperi nu doar cum să ne întărim credința în Dumnezeu, ci și cum să ne îmbunătățim relațiile cu partenerul de viață, cu părinții sau copiii noștri. Ne vom da atunci seama că, indiferent ăn ce limbaj este exprimată, iubirea își are originea într-o unică sursă, o sursă divină, Dumnezeu!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0968 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.