Dictionar Spaniol - Roman ( Editura: Univers Enciclopedic, Autori: Alexandru Calciu, Zaira Samharadze ISBN 978-606-704-264-1 )

Dictionar Spaniol - Roman ( Editura: Univers Enciclopedic, Autori: Alexandru Calciu, Zaira Samharadze ISBN 978-606-704-264-1 )
-20%
Preț: 92,00 lei
115,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-704-264-1
Anul publicării: 2017
Pagini: 992
Format: 21x26,5 cm
Categoria: Dictionare

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

 Dictionarul Spaniol - Roman, un instrument ideal pentru specialisti si studenti, dar si pentru cei care vor sa se familiarizeze cu particularitatile limbii spaniole.- peste 100. 000 de cuvinte titlu- numeroase adaugiri si imbunatatiri fata de prima editie- inglobeaza cele mai recente criterii si precizari ale Academiei Regale Spaniole (editia a XXII-a a Dictionarului limbii spaniole, Ortografia limbii spaniole, Gramatica limbii spaniole...)- Bogatia exemplelor permite cunoasterea limbii spaniole in cele mai diverse - istoric, geografic, literar, tehnic, religios, diplomatic sau argotic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0704 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.