Books Outlet

Detoxifierea cosmica / Abordarea taoista asupra purificarii interioare (Editura: For You, Autori: Mantak Chia, William U. Wei ISBN 978-606-639-574-8)

Detoxifierea cosmica / Abordarea taoista asupra purificarii interioare (Editura: For You, Autori: Mantak Chia, William U. Wei ISBN 978-606-639-574-8)
PRP: 42,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 35,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-574-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 190
Format: 13X20
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Abordarea taoistă asupra purificării interioare. Purifică-ți cele 9 deschideri ale corpului pentru detoxifiere și autovindecare!

Corpul are capacitatea înnăscută de a se vindeca singur, o abilitate blocată de toxinele din alimentele pe care le ingerăm și de blocajele energetice cauzate de boli și de alte obstacole din viața noastră. Aceste blocaje transformă râurile energetice ale organismului într-o mlaștină poluată – rădăcina bolilor degenerative și a îmbătrânirii premature.

Dezvăluind practicile de detoxifiere și întinerire ale înțelepților taoiști, Maestrul Mantak Chia și William U. Wei ne arată în cartea „Detoxifierea cosmică” metode prin care să ne reactivăm abilitățile de autovindecare, eliminând treptat și în siguranță toxinele acumulate.

Prin post, diete și curățarea celor 9 deschideri ale corpului, prin practicile de automasaj și sunete de vindecare, prin rețete naturale de tonice pe bază de plante și de curățare pentru fiecare dintre deschideri și organele aferente, precum și printr-un plan de detoxifiere în 14 zile al întregului corp, autorii ne arată cum să ne pregătim organismul pentru practici taoiste de nivel superior și cum să permitem vindecarea corpului nostru emoțional și spiritual.

DESPRE MANTAK CHIA

La 6 ani, a învățat de la călugării budiști cum să-și „liniștească mintea“. În gimnaziu, a învățat boxul tradițional thailandez și a dobândit curând abilități considerabile în aikido,

yoga și Tai Chi. Studiile sale despre modul de viață l-au condus la stăpânirea unei mari varietăți de discipline ezoterice sub îndrumarea mai multor maeștri, printre care Maestrul I Yun, Maestrul Meugi, Maestrul Cheng Yao Lun și Maestrul Pan Yu.

Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, el a studiat, de asemenea, anatomia și științele medicale occidentale.

Maestrul Chia și-a predat sistemul de practici de vindecare și energizare la zeci de mii de cursanți, a format câteva mii de instructori și practicanți în întreaga lume și a înființat centre de studiu și practică taoistă în numeroase țări. În iunie 1990, a fost onorat de Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong, care l-a numit Maestrul de Qi Gong al anului.

DESPRE WILLIAM U. WEI

A devenit discipol Tao și a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980. A devenit instructor senior în sistemul Universal Healing Tao, specializându-se în antrenamentele individuale.

L-a ajutat pe Maestrul Mantak Chia să construiască Centrul de instruire taoistă Tao Garden. A călătorit în peste 30 de țări, predând alături de Maestrul Chia și îndeplinind funcția de coordonator de marketing și construcție pentru Tao Garden. Este coautor, împreună cu Maestrul Chia, al mai multor cărți.

Este cunoscut și sub numele de Wei Tzu, un pseudonim prin care dorește să păstreze cât mai mult discreția și să continue să devină un fir de iarbă într-un câmp de iarbă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.