Books Outlet

De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem (Editura: For You, Autor: Caroline Myss ISBN 9786066394826)

PRP: 42,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 35,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394826
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: 2
Pagini: 300
Format: 13X20
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Ce legătură există între evoluția spirituală a omenirii și puterea noastră de a ne vindeca?

De peste două decenii, dr. Caroline Myss studiază medicina energetică și dezvoltarea conștienței umane pentru a afla de ce survine îmbolnăvirea și de ce unele tratamente nu au efect. În renumita ei carte De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem, dr. Myss explică mecanismele aparent misterioase ale vindecării și concepe un program de autovindecare pentru tulburările fizice și spirituale. 

 

Bazându-se pe experiența ei ca vindecătoare, dar și ca pacientă, dr. Myss decriptează cele cinci mituri legate de vindecare, explică îmbolnăvirea în mod holist, analizează fenomenul „ranologiei“ și îți oferă ritualuri și rugăciuni menite să-ți schimbe perspectiva asupra problemelor vieții tale, să-ți consolideze puterea și să te conecteze cu energia divină universală. 

 

Folosește cartea De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem pentru a-ți depăși blocajele mentale care te împiedică să te însănătoșești!

 

„Boala conține și mesajul că trebuie să-ți schimbi drastic viața. Întrucât schimbarea se numără printre aspectele cele mai înspăimântătoare ale vieții, e posibil să resimți frica de schimbare mult mai intens decât boala și să intri într-un tipar de amânare a schimbărilor pe care este nevoie să le faci.
Oricât de îngrozitoare ar fi, boala este în același timp și o invitație de a pătrunde în natura misterului. Viața ne este făcută dintr‑o serie de mistere pe care ne este dat să le explorăm, dar care trebuie să rămână nerezolvate. Ne este dat să trăim cu întrebările pe care le avem despre viața noastră, ba chiar să le folosim drept ghizi și să le lăsăm să ne conducă în locurile cele mai adânci și mai retrase ale naturii noastre, acolo unde descoperim Sacrul.“ Dr. Caroline Myss

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0451 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.