Books Outlet

Conversatii despre iubire (Editura: Paralela 45, Autor: Natasha Lunn ISBN 978-973-47-4050-5)

Conversatii despre iubire (Editura: Paralela 45, Autor: Natasha Lunn ISBN 978-973-47-4050-5)
PRP: 45,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,25 lei
Diferență: 6,75 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-4050-5
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 315
Format: 13x19

DESCRIERE

În copilărie, învățăm iubirea din familie. Apoi, în prima tinerețe căutăm genul de iubire cu care am crescut. O reproducem în relația de cuplu, o insuflăm în educația copiilor și o clădim împreună cu prietenii.

După ce ne-am investit întreaga ființă în iubire, simțim nevoia s-o ocrotim. Dar timpul ne modelează personalitatea. Iubirea de la 20 de ani nu-i la fel ca aceea de la 30, 40 sau 50. Cu puțin noroc, ne vom trăi toate iubirile cu același partener de cuplu.

Inevitabil, unii dintre cei pe care-i iubim se vor îndepărta sau vor dispărea cu totul din viața noastră. Cum le supraviețuim? Rămânem cu amintiri. Ne acceptăm propria lipsă de control. Și căpătăm înțelepciune.

Problema nu constă în realitatea obiectivă a singurătății, ci în povestea pe care o derulezi în mintea ta. […] Când vine vorba de iubirea de sine, nu contează atât de mult să te iubești, cât să accepți că toate fi ințele umane au laturi mai puțin remarcabile, astfel încât părțile tale mai puțin remarcabile să nu te împiedice să construiești relații bune. […] Să nu ne mai legăm atât de restrictiv de această viziune punitivă conform căreia trebuie să mergem la întâlniri la 20 de ani, să găsim partenerul ideal până la 28 și să avem primul copil la 31, fi indcă altfel viața noastră va fi mizerabilă. Dacă acest fi rnarativ al vârstelor s-ar concretiza în realitate, s-ar vedea că e grozav în unele privințe și groaznic în altele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0354 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.