Books Outlet

Conducatorul (Editura: Lambodar, Autor: Jean Des Vignes Rouges ISBN 978-606-95721-1-5)

PRP: 40,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 34,00 lei
Diferență: 6,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95721-1-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 205
Format: 13X20
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Toți aceia care simt clocotind în ei forța dreptății, virtutea, bunătatea, evlavia n-au dreptul să facă din aceste înalte calități un motiv de satisfacții personale egoiste și neproductive. Este necesar să le răspândească în lume și pentru aceasta să-și înarmeze spiritul și voința cu darurile conducătorului ideal

Un conducător competent nu se fabrică cu una cu două. Pentru a îndeplini acest rol, ai nevoie de cunoștințe vaste, abilitate intelectuală, experiență în arta de a conduce oameni, capacitate de a lua decizii, curaj și multe alte calități. Un om înzestrat – care este necesar mai întâi să fie descoperit – nu ajunge să fie un conducător priceput decât după ani de studiu și experiență.

Desigur, atributele definitorii ale unui conducător exemplar, cum ar fi înțelepciunea, voința, inițiativa, inteligența, blândețea sunt fundamentale în aptitudinea de a coordona. Însă, chiar și aici, omul are nevoie de un stimul social și o educație adecvată, pentru a-și dezvolta talentele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0387 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.