Books Outlet

Ciocnirea Lumilor

Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-8465-96-6-
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 503
Format: 13x20

DESCRIERE

"Este adevărată afirmaţia că Pământul a fost bulversat de cataclisme fără precedent? De ce oceanele au suferit deplasări masive, iar junglele s-au transformat în deşerturi? Cum se explică prezenţa mamuţilor în Siberia - congelaţi instantaneu în timp ce măncau liniştiţi -, dat fiind faptul cunoscut prin examinarea lor, că trăiau în zone cu climă temperată? Şi de ce au fost şterşi de pe faţa pământului dintr-o singură lovitură? De unde vin palmierii recuperaţi la Polul Nord? De când numărul 13 aduce ghinion? Cum se explică faptul că papirusul Ipuwer, la fel ca şi o serie de texte aztece, chineze şi maiaşe, confirmă textul biblic despre cele zece molime abătute asupra Egiptului?

Şi de ce această carte este cea mai combătută şi mai cenzurată din toate timpurile? În cartea de faţă, cea mai controversată din istoria editorială mondială, dr. Immanuel Velikovsky răspunde la aceste întrebări într-o manieră atât de revoluţionară, încât a fost receptată ca un şoc intelectual. Dacă încă nu cunoaşteţi această carte, pregătiţi-vă s-o citiţi dintr-o suflare! "După părerea mea, concentrarea de legende adunate de Immanuel Velikovsky este stupefiantă! Şi dacă numai 20% din concordanţele dintre legende sunt reale, tot există ceva important de explicat. " (Dr. Carl Sagan")

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0452 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.