Books Outlet

Budismul mi-a salvat viata (Editura: For You, Autor: Chak Riya Chhuor ISBN 978-606-639-573-1)

Budismul mi-a salvat viata (Editura: For You, Autor: Chak Riya Chhuor ISBN 978-606-639-573-1)
PRP: 38,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-573-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 230
Format: 13X20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Chak Riya Chhuor a depășit ce este mai rău: născută în Cambodgia, ea a suferit de nebunia însetată de sânge a lui Pol Pot și a khmerilor roșii și a trăit sub amenințarea constantă a deportării, foametei și genocidului. Groaza a lăsat loc speranței pentru un viitor mai bun, dar în altă parte. Exilată în Franța, ea i-a dat o altă direcție vieții ei, înarmată cu hotărâre aprigă și cu un puternic instinct de supraviețuire.

Când a fost diagnosticată cu cancer, Chak Riya a refuzat din nou ideea de fatalitate. S-a întors la rădăcinile ei, conectându-se cu Buddha și cu învățăturile lui: meditația, iubirea, conștientizarea și puterea momentului prezent au ghidat-o spre triumful asupra adversității.

Inspiratoare și sensibilă, bazată pe smerenie și generozitate, calea ei spre înțelepciune, descrisă în minunata carte Budismul mi-a salvat viața, ne arată modul de a transforma vicisitudinile în oportunități și de a găsi pacea sufletească autentică, fără de care nicio fericire adevărată nu este posibilă.

Principiul suprem al tuturor practicilor e transcenderea existenței într-un moment minunat, plin de compasiune. Lucrând asupra ciclurilor mele de respirație, mi-am întărit fluxurile de energie restauratoare. Intrarea mea în lumea tăcută a conștienței a fost plină de surprize. Calmul interior pe care l-am experimentat a fost o sursă de împlinire.

Nu există narcisism în ceea ce spun, ci doar dorința plină de compasiune de a-mi împărtăși experiența și de a-i ajuta pe alții. Această relatare modestă a vieții mele grele este aici doar pentru a-ți aduce un mesaj de speranță. Ea urmărește doar să-ți spună că e posibil să transformi greutățile în speranța eliberării.

Sper din tot sufletul meu ca incredibila mea aventură interioară să-i ajute pe toți cei care suferă în carne și în spirit. - Chak Riya Chhuor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0394 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.