Bucataria romaneasca la masa Europei (Editura: Paralela 45, Autor: Maria Cristea Soimu ISBN 978-973-47-3865-6)
DESCRIERE
Există o zicală: cei care mănâncă împreună… rămân împreună. Din vremuri străvechi, la aceeași masă s-au așezat prietenii, vecinii, aliații. Gastronomia este, așadar, un mijloc de împăcare și o sursă de conexiuni interculturale. În cartea de față, veți găsi atât rețete cu specific național (românesc sau străin), cât și rețete care au făcut istorie, intrând în bucătăria internațională.
Zâmbește-i în fiecare zi vieții prin tot ceea ce faci, iar viața îți va zâmbi la rândul ei!
Ca să poți zâmbi, nu trebuie decât să-ți faci datoria — oricât de grea, de neplăcută sau de spectaculoasă ar fi. Ca să poți zâmbi, nu trebuie să critici; nu-i nevoie decât să iubești viața și să faci tot ce poți ca s-o onorezi în fiecare zi.
Și nu uita: indiferent ce-ai ales să fii, roagă-te ca și cum azi ar fi ultima zi din viața ta și muncește ca și cum ai trăi veșnic.
Cărţi noi
-- 42,00 lei
- 42,00 lei
- 55,00 lei
RECENZII