Aplicatii practice de chimie-fizica si coloidala

Aplicatii practice de chimie-fizica si coloidala
-10%
Preț: 19,62 lei
21,80 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-7757-58-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128
Format: 17x24

DESCRIERE

Formarea unui mod de gandire,a unei opinii intr-un anumit domeniu depinde,in buna masura,de felul in care pot fi aplicate cunostintele,simpla memorare a lor neavand nici o valoare.
Ca urmare,prezentul manual de lucrari practice incearca sa familiarizeze utilizatorul cu principiile Chimiei-Fizice,cu scopul de a contribui la o mai buna aprofundare a notiunilor prezentate la curs si la formarea unor deprinderi practice,utile in activitatea unui viitor farmacist.Manualul este intocmit pe baza programei analitice si se adreseaza studentilor anilor II si III ai Facultatii de Farmacie.
Prin lucrarile acestui manual se urmareste ilustrarea practica a catorva capitole prezentate in cadrul cursului si anume:structura moleculara,termodinamica chimica,electrochimie,cinetica chimica,chimie coloidala si proiectul medicamentului.
Manualul contine doua parti:o parte introductiva si partea cu lucrarile practice de laborator.In prima parte sunt prezentate unitatile de masura pentru diferite marimi folosite in chimie si fizica si relatiile de transformare ce leaga aceste marimi.Cunoasterea acestora este importanta nu doar sub aspectul rigurozitatii exprimarii stiintifice,ci constituie in multe cazuri o prima modalitate de verificare a corectitudinii rezultatului,prin compararea valorilor numerice obtinute.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0821 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.