Unde primesc comanda?

Coletul il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda sau il puteti ridica direct de la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, str. Iacob Negruzzi nr. 37a. Daca alegeti ca modalitate de livrare "Curier" veti primi coletul la adresa mentionata in comanda.

 

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare este de 5-8 zile de la efectuarea comenzii. Veti primi de la posta o instiintare ca v-a sosit coletul expediat de Huzum George Viorel, el fiind colegul care se ocupa cu livrarea si incasarea coletelor. Daca alegeti ca modalitate de livrare "CURIER" veti primi coletul in 24-48 ore (in zilele lucratoare!)

 

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda sau cand este livrat coletul de catre curier.

 

Există taxe de livrare?

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100.00 RON, plata taxelor postale cade in sarcina cumparatorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei in momentul expedierii coletului si au valoarea fixa de 14 RON. Comenzile cu valoare mai mare de 100.00 lei beneficiaza de achitarea taxelor postale de catre depozit-de-carti.ro.

Pentru livrarea prin curier ( atat in provincie cat si in Bucuresti ) comenzile a căror valoare este mai mare sau egală cu 500 RON beneficiază de achitarea taxei de curier de către depozit-de-carti.ro.

 

Atenţie!

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.