Cum sa devii remarcabil. Fii o persoana de neuitat careia nimeni nu ii poate rezista ( Editura: Curtea Veche, Autor: Dale Carnegie, ISBN 978-606-44-0042-0 )

Cum sa devii remarcabil. Fii o persoana de neuitat careia nimeni nu ii poate rezista ( Editura: Curtea Veche, Autor: Dale Carnegie, ISBN 978-606-44-0042-0 )
-10%
ISBN: 978-606-44-0042-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 20.5X14.5 cm
Categoria: Carte diversa
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.05.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dale Carnegie Training este unul dintre brandurile binecunoscute în domeniul formării și instruirii profesionale și al consultanței în afaceri, colaborând cu sute de companii din clasamentul Fortune 500. Organizația este, de asemenea, renumită pentru programele de dezvoltare personală în domeniul carierei, urmate până în prezent de peste șapte milioane de oameni. Această carte are la bază ideile lui Dale Carnegie despre ce înseamnă să manifestați o conduită remarcabilă în toate aspectele vieții și le adaugă cercetări recente realizate în domeniul psihologiei muncii. Aveți ocazia să învățați un program de dezvoltare personală care să vă ajute să vă cultivați abilitățile necesare pentru a vă împlini țelurile personale și profesionale.

„Carnegie stabilește un standard ridicat în domeniul programelor de dezvoltare personală. Fiecare secțiune descrie metode simple și ușor de pus în practică pentru a vă dezvolta o anumită abilitate, dând exemple clare și relevante ale unor oameni care le-au aplicat. Este o carte utilă dacă doriți să aveți o conduită rafinată în orice situație din viața profesională și cea personală.“ Goodreads. com

„Am remarcat în mod special în programul Dale Carnegie Training partea dedicată rezilienței. Informațiile sunt prezentate în așa fel încât să poată fi puse ușor în aplicare în viața cotidiană, indiferent de împrejurări. Sunt descrise atât abilitățile necesare rezilienței, cât și metodele pentru a vi le însuși.“ HealthcareCollaboration. com
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0411 sec