Books Outlet

1000 de boli pe intelesu tuturor volumul II ( Editura: Orizonturi ISBN 9789737361639 )

Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-736-163-9
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 550
Format: 13x20
Categoria: Medicina Umana

DESCRIERE

Dorinta de a intelege mai bine o boala apare uneori din curiozitate, dar cel mai adesea atunci cand suntem confruntati cu ea direct sau prin intermediul suferintelor celor apropiati. In mod obisnuit, avem dificultati in recunoasterea simptomelor unei boli si ezitam sa cerem explicatii personalului medical. Iar cand totusi o facem, informatiile de specialitate primite nu sunt intotdeauna usor de inteles.
Aceasta carte vine in sprijinul cititorilor cu explicatii ale celor mai frecvente afectiuni, prezentate in detaliu, fara a fi neglijate nici bolile mai rar intalnite, descrise insa sumar.. Modul in care este structurata cartea, cu multe planse color, permite localizarea si intelegerea rapida si exacta a fiecarei boli, dar si drumul care trebuie parcurs pentru tratarea sau prevenirea ei. Extrem de utile se dovedesc graficele de crestere somatica, informatiile privind investigatiile de laborator, sfaturi practice pentru calatorii si calendarul vaccinarilor, toate grupate la finalul cartii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.